WBlog.UcoZ.Org
Sākums | Reģistrācija | Ieeja Sveicināti Viesis | RSS
Meklēšana
Ierakstu Arhīvs
Statistika
WTOP on-line.lv WTOP LATVIJAS SAITU TOPS
Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
Sākums » 2009 » Aprīlis » 23 » Latvijas populārākās interneta lapas!
Latvijas populārākās interneta lapas!
11:04 PM

Sociālie tīkli

Draugiem.lv ekrānšāviņš


Draugiem.lv joprojām ir populārākais sociālais tīkls Latvijā, un One.lv joprojām ir populārāks krieviski runājošo vidū. Klase.lv tik pat kā vairs nepastāv, un līdzīgi ir arī ar amigos.inbox.lv, kas arī izrādījās ne’veiksmīgs projekts. Toties Orb.lv ir kļuvis vēl populārāks pateicoties aktīvajām mārketinga aktivitātēm šī gada pirmajā pusē un, iespējams, tam ka spēja nedaudz atšķirties no visiem iepriekš minētajiem, piedāvājot šo to vairāk kā citi. Pateicoties visai ievērojamajām (arī dēļ sava lētuma) off-line reklāmas aktivitātēm, daudzi mana bloga lasītāji būs dzirdējuši par Boomtime.lv

Ziņu agregatori


Digg.lv ekrānšāviņš

Digg.lv joprojām pastāv, taču visu vasaru bija slēgta iespēja pievienot jaunus rakstus dažādu tehnisku problēmu dēļ. Tas gan tikai nedaudz samazināja tā apmeklētāju daudzumu, taču liela daļa aktīvāko apmeklētāju un ziņu pievienotāju lapu ir pametuši uz neatgriešanos, vismaz ne šādā lapas versijā. Ja lapas veidotājs neizdomās kādu atraktīvu risinājumu, tad lēna lapas bojāeja ir neizbēgama. Tai pat laikā pēdējā gada laikā lēnām bet pārliecinoši ir augusi Latvijas blogu (un ne tikai - pēdējā laikā aizvien vairāk crap parādās) agregatora Nekur.lv apmeklētība, lai arī būtu pagrūti salīdzināt minētās lapas tieši satura un funkcionalitātes dēļ. Nesen sevi pieteikušais Lasi.lv ir apkopojis sevī Digg.lv un Nekur.lv funkcionalitāti, un nepaies ne pāris mēneši, kad minētās lapas tiks izkonkurētas viens-un-divi. Pieroc.lv, kas tika solīts kā sīvākais Digg.lv konkurents, pērnā gada vasarā pārstāvēja pastāvēt pilnībā (vai domeina īpašnieks šogad pagarinās savas īpašuma tiesības uz to?). Turpretīm Tribine.lv un Mix.lv, par kuriem pirms gada zināja retais, tagad jau ir veiksmīgi ierakstījušās kopējajā Latvijas ikdienas interneta apritē, lai gan augt vēl ir daudz kur.

Video servisi

Latvija.tv ekrānšāviņš

Latvija.tv, ja atceraties, jau kādu gadu ir slēgts. Cik dzirdēts, tad vai nu tas ir bijis konkurentu pirksts, vai arī nespēja tikt galā ar pašu izveidoto sistēmu, vai arī problēmas neatrisināto autortiesību jautājuma dēļ. Runā arī, ka tuvākajā laikā tas varētu atgriezties, tiesa gan, pavisam savādākā formā, izskatā un ar pavisam citu uzdevumu, mērogu un misiju. Mansvideo.lv vēl "pastāv", lai arī teju pusotru gadu lapā nav nekādu aktivitāšu. Ja neskaita Draugiem.lv video sadaļu, tad par pārliecinoši populārāko video servisa lapu Latvijā var minēt Videogaga.lv (kam drīz gaidāms kāds jauns pārsteigums!), kam seko Inbox.lv, as savu fun sadaļu, kura dienasgaismu ieraudzīja tikai šī gada pavasarī.

Interneta meklētāji

Google.lv ekrānšāviņš

Google.lv šī gada laikā tā arī ir noturējušies kā apmeklētākā lapa Latvijā, kā arī tai pieder vislielākais interneta meklēšanas tirgus Latvijā. Rakstā pieminētie smart.delfi.lv, diemžēl, tā arī nav spējuši celt savas pozīcijas, bet "domēns Siets.lv uz laiku slēgts". Nesen dienasgaismu ieraudzīja meklēšanas serviss Mama.lv, kas tagad aizvien aktīvāk sāk reklamēties arī off-line medijos. Mama.lv, faktiski, ir uzziņu portāla Zl.lv aizstājējs, piedāvājot tagad ne tikai informāciju par uzņēmumiem, bet arī spējot indeksēt un parādīt Latvijas interneta meklēšanas rezultātus. Ievērojamais datu attēlošanas ātrums tiekot panākts izmantojot clasterpoint tehnoloģiju, kas ir atsevišķa raksta vērta tēma. Zl.lv, visdrīzāk, pastāvēs tikai līdz šī gada beigām.

Bilžu servisi

Poga.lv ekrānšāviņš

Fotki.lv un Poga.lv - bez izmaiņām, ja neskaita tikai nedaudz lielāku lietotāju skaitu salīdzinājumā ar brīdi, kad tapa Readwriteweb.com raksts, un funkcionalitātes uzlabošanos abās lapās. Tomēr foto.inbox.lv šīs lapas ir visai ātri izkonkurējusi minētos servisus apmeklētāju skaita ziņā.

Sociālās grāmatzīmes

Saites.lv ekrānšāviņš

Del.icio.us klons Saites.lv ir piedzīvojis vēl smagāku spameru uzbrukumu, kā Digg.lv, un Saites.lv pievienotais spams pat netiek dzēsts…

Sludinājumu dēļi

Ss.lv ekrānšāviņš

Ss.lv ir vizuāli uzlabots, iegūstot labāku izskatu un lietojamību. Pateicoties visai aktīvai reklāmas kampaņai pēdējā gada laikā Ss.lv is spējis izkonkurēt iepriekš tik populāro Reklama.lv. Tiesa, līdzīgi ir veicies arī Zip.lv, kas, galvenokārt veģetējot uz Draugiem.lv popularitātes (tā kā ir tā paša uzņēmuma projekts) ir ieguvis visai ievērojamu apmeklējumu.

Ziņu portāli

Delfi.lv ekrānšāviņš

Delfi.lv (beidzot!!!) ir nomainījuši dizainu, un joprojām ir populārākais ziņu portāls Latvijā kam, līdzīgi kā pēdējos pāris gadus, seko Tvnet.lv un Apollo.lv.

Šī gada laikā gan palielinājusies Db.lv popularitāte, kā arī vēl vairāk apmeklētājus ieguvusi Diena.lv jaunā versija. Runā, ka Diena.lv mērķis ir tuvāko pāris gadu laikā kļūt ar vienu no trim vadošajiem ziņu portāliem Latvijā. Iespējams, tieši tāpēc draugiem.lv pameta tā iepriekšējais direktors Ģirts Slaviņš, lai pēc neilga laika kļūtu par a/s "Diena" interneta bienzesa attīstības vadītāju.

E-pasta servisi

Inbox.lv ekrānšāviņš

Jau pieminētais Inbox.lv joprojām ir populārākais ne tikai e-pasta serviss Latvijā, bet arī viena no trim apmeklētākajām interneta lapām Latvijā. Tiesa, pēdējo pāris gadu laikā aizvien lielāku popularitāti iegūst Gmail e-pastu serviss. Toties Inbox.lv ir sava Ledus Halle.

Blogu platformas

Six.lv ekrānšāviņš

Bloga platformu jomu Latvijā ir skārušas lielākās izmaiņas - Klab.lv joprojām ir tāds pats, kāds tas bija iepriekš, Six.lv ir piedzīvojis ievērojamu lejupslīdi sakarā ar tā veidotāja aizvien lielāku norobežošanos no šī projekta, bet Blogiem.lv, liekas, ir zaudējis visvairāk - uzlabojumi tik pat kā netiek vairs ieviesti, vizuāli lapa nav mainījusies teju vairākus gadus, un jaunu lietotāju skaita pieaugums arī nav manāms - ja neskaita dažus vēl uzticamos šī servisa izmantotājus, tad tas ir arī viss. Toties no jaunpienācējiem var atzīmēt Nee.lv, kas, tā pat kā six.lv, darbojas izmantojot Wordpress Multiuser bezmaksas CMS. Readwriteweb.com rakstā netika pieminēts Blogs.lv, lai arī tobrīd jau pastāvēja. Diemžēl kopš tā laika Blogs.lv arī nav ne par kripatiņu mainījies, tāpēc arī nez vai ir vērts par to runāt vairāk.

Blogu topi

Six.lv Rank nav vairs vienīgais, kā arī nebūt ne precīzāko un pareizāko statistiku atspoguļojošais statistikas serviss Latvijā - to vienubrīd veiksmīgi izkonkurēja Gmetrix.lv, kas gan pēdējā laikā ir piedzīvojis gan populāru blogeru atteikšanos no šīs statistikas (parādīšanās topā), gan arī mēdz piedzīvot atsevišķas tehniskas problēmas, kuras netiek labotas. Nedaudz savādāks popularitātes mērīšanas algoritms ir Blogtop.lv populārāko blogu topam, tāpēc to ir vērts pieminēt, ķā arī apskatīt.

Populārākie blogi

Ja runājam par izmaiņām Latvijas populārāko blogu augšgalā… Journal.lv joprojām ir populārākais blogs krievu valodā Latvijā. Populārākais blogs latviešu valodā nemainīgi ir Laacz.lv, bet pāris gadus stabilā otrajā vietā esošais Pods.lv ir piekāpies Onkulis.com priekšā. Pēc tam ik pa laikam savstarpēji mainoties vietām seko arturs.jaffa.lv, Krizdabz.lv, Nombre.lv, u.c..

Nobeigums

Principā - viss nemaz nav tik slikti, kā redzat, un Latvijas internetas attīstās aizvien straujāk. Dažas lapas ir ne tikai pamainījušas dizainu, bet pat pašpējuās kā minimums pārrakstīt kodu no jauna, netiekot galā ar kārtējo apmeklētāju straujo augumu… Citas par to tikai varētu sapņot. Ja jūs rakstā esat pamanījuši kādas neprecizitātes, vai ir kas piebilstams, labojams vai iesakāms, lūdzu, rakstiet precīzāku informāciju komentāros, tā kā šī raksta tapšanas brīdī neizmantoju nekādus oficiālus datus vai citus izziņu avotus, cik vien savu atmiņu un paša zināšanas. Bet cilvēki mēdz kļūdīties…

Raksts pārpublicēts no www.web.hc.lv
Skatījumu skaits: 59457 | Pievienoja: Fans | Reitings: 4.5/2 |
Komentāru kopskaits: 471 2 3 4 5 »
47 infoadolv  
0

46 infoadolv  
0
Jūs vēlaties pārdot vai nopirkt kaut ko ātri un izdevīgi? Jūsu rīcībā ir Latvijas bezmaksas sludinājumu portāls ADO.LV! Mūsu portālā, Jūs atradīsiet visu sev nepieciešamo, sākot ar mazo sadzīves tehniku un beidzot ar nekustamo īpašumu un automašīnām. Bet, ja Jūs pārdodat produktus, sniedzat pakalpojumus, īrējat vai izīrējāt mājokli, mēs palīdzēsim atrisināt jūsu uzdevumu ātri un efektīvi, lai to paveiktu, vienkārši pievienojiet bezmaksas sludinājumu!


45 call girl reims  
0
ニース!だけでは対応したいと考えていました。私は徹底的にあなたのポストを愛した。偉大な仕事を続けてください。

44 choopetewdeve  
0
Work at Home & Make Money with PC
http://easy-extraincome-careers.com

43 rewgotyik  
0
Atvērt šīs durvis , jo tas noved pie ticības - http://truenewway.ru

42 CerTibcitte  
0
沈惜凡しかめっ面、「何の先生、私漢方薬は水沒されそう!」彼は副“あなたのこの病人はどうしてこんなに得心がいかない」「あなたの表情は、これを食べると、それは食べない で、しかしもし足りないの、二副薬も衝突!」そしるそしる笑って、沈惜凡とは、時々この医者好き衝私以外、他のもいい。家に帰ると、すぐ薬をもらって、やはり温めて、倒れて 碗の中で聞いて微かに少し辛い味が、とても香、彼女と今回の薬は、前回と同じに甘い、心の準備が出来ない、一口飲むと、すぐ吐き気がして、本当にとても苦い。

http://www.gucciyume.com/ グッチ アウトレッ
http://www.gucciyume.com/ gucci 財布
http://www.gucciyume.com/ グッチ財布
http://www.gucciyume.com/ gucciアウトレット
http://www.gucciyume.com/ グッチ バッグ
http://www.gucciyume.com/ グッチ 長財布
http://www.gucciyume.com/ gucci バッグ
グッチ アウトレッ : http://www.gucciyume.com/

41 bertinamuher  
0
I like every post in this blog. Really a nice work has done.

40 oavfbxuz  
0
30 Shortcuts associated with birmingham BRITISH is able to specialty the wonder from this distinctive model of shortcuts involving Greater london jewelery sale made. That is a sensible way to garment inbound links with greater london necklaces when this particular accumulates within the someone sponsoring this gold being a surprise along with difficult to help make your jewelry critical in addition to based on all the recipient or even a consumer them selves. Consequently all the pendant might be rectified to adjust to a good societal function and ritual, maximising all the potentials that will put on this accessory in order to boost the form and even prodigy for the total clothing. There is certainly a good temptation to apply the present monetary adversity that this entire world can be fronting inside the transfer for just about every patronage condition.
http://www.buythomassabobracelets.info/ thomas sabo bracelets uk

11 Shortcuts with Greater london save supplies different types of chic jewelries to get inexpensive in addition to full price, that is definitely throught as a brandname with regard to advanced type together with traditional classiness. Using backlinks Birmingham charms enables you to using typical in the market. Inexpensive one-way links about Manchester and additionally preferred company is a shortcut that you should this high-quality lifestyle. Shortcuts With Manchester Jewelry Are generally Captivating Without a doubt Regarding Male.
http://www.buythomassabobracelets.info/thomas-sabo-flower-orange-pink-silver-earring.html thomas sabo flower orange pink silver earring

48 As soon as certain large prize-giving events are generally store, most definitely Oscar Wonderful Statuettes, it's a good party meant for view. Superstars be present before using numerous jewelries. What's much more fundamental, all of them jewelries' varieties, physical appearance along with style and design can be exclusive. Which will happen as soon as models can be found on a community getting, their own individual or maybe their particular friends' wedding day, ritual, or even just various small to medium sized events.
http://www.buythomassabobracelets.info/thomas-sabo-rectangle-flower-blue-silver-gem-ring.html thomas sabo rectangle flower blue silver gem ring

14 You can find basically 100s of beauty together with bead variations you could choose. That's why is just about every band for that reason personalized and additionally original. You'll be able to decide on charm bracelets this show many different fundamental segments you can make just like a person's wedding ceremony along with little ones. You can find expensive jewelry which really can be increased of which symbolize excursions together with essential functions just like school. Create expensive jewelry who've vital which means including your own bloom or even canine.
http://www.buythomassabobracelets.info/thomas-sabo-silver-pineapple-yellow-green-purple-fruit-charm.html thomas sabo silver pineapple yellow green purple fruit charm

87 Trendy charms company Tiffany & Corp can amenable 33 % retail outlet inside Ny city following calendar year, motivated from the uprise inside vacation and it is good sized revenue benefits within recently available groups. The popular save is about so that you can amenable with Sept 2012 with Manhattan's stylish SoHo centre, a good choice used often by travellers, exactly who Tiffany mentioned very last three months played out a significant job for a sturdy ends in Big apple and even somewhere else. This SoHo retail outlet cutting open definitely will coincide by using Tiffany's 175th everlasting nature and will also be 7, 000 rectangle ft ., so that it is bigger than the common about her thought out brand-new shops. Tiffany stated in the medical record around Drive that different establishments opening up for 2011 together with more than might possibly be around 3, 500 to be able to four, 000 sq little feet.
http://www.buythomassabobracelets.info/thomas-sabo-silver-heart-house-red-love-charm.html thomas sabo silver heart house red love charm

39 short term loans  
0
[url=ht

38 quick cash  
0
[url=ht

1-10 11-20 21-30 31-40 41-47
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Copyright Wblog.ucoz.org © 2024
http://getfirefox.com/